Tot el que necessites per començar a vendre en línia!
Està fet per a tu
Comença a vendre

A partir de 9€ al mes + tarifes addicionals

Beneficis

Selling online has never been easier.

Comença a vendre en minuts

Focalitza't directament a fer créixer el teu negoci. Nosaltres ens encarreguem de tot per vendre en línia. Perquè tu puguis concentrar-te en el teu negoci en lloc d'administrar la infraestructura.

Tauler de control integral

Aconsegueix una visió holística i detallada del teu negoci per comprendre millor les vendes, les comandes i els clients per adaptar millor els teus productes.

Cobra directament i de forma segura

No ens quedem amb els teus diners! El pagament s'envia directament a tu tan aviat com el comprador paga.

Com funciona

It's Good To Know How The System Works, Before You Register

 •  

  Registrar-se com a comerciant

  Crear un compte és molt simple, el teu tauler de comerciants estarà a punt tan aviat com et registris. Pots administrar tot el que pertany a la teva botiga i administrar el negoci.

 •  

  Llista els teus articles

  Llistar els teus productes és realment simple a través del nostre portal d'autoservei fàcil d'usar. Pujar incloent-hi imatges de productes d'alta qualitat i detalls addicionals.

 •  

  Vendre i servir comandes

  Després de llistar les teves ofertes, els clients poden visitar-les al Marketplace. Us informarem de quan els clients realitzen una comanda. Servir la comanda en el temps promès és molt important.

 •  

  Pagament a l'instant

  No retenim els diners, el pagament s'envia directament al teu compte connectat.

 • Sigues part
  de la nostra
  història!

Preus

Choose a subscription that best fit your need.

9/mes

Individual

 • 1 Usuaris del personal
 • 20 productes
 • 3.00% + 3€ per transacció
Escull aquest pla
49/mes

Professional

 • 10 Usuaris del personal
 • 500 productes
 • 1.50% + 1€ per transacció
Escull aquest pla

Preguntes més freqüents

Most Frequently Asked Questions

Visió general

Hi ha moltes raons per vendre a El Centre. Tots els nostres clients que poden veure els vostres productes amb la possibilitat de començar a vendre ràpidament sense necessitat de crear un nou lloc web autònom. No gastes temps ni diners per fer marekting, nosaltres ho fem per tu!

Tenim vídeos, documents web i blocs per ajudar-te a trobar el que necessites:

 • Pàgina d'iniciació
 • Formació i tutorials
 • Bloc

Si voleu tancar el vostre compte de manera permanent, l'assistència al venedor us pot ajudar. Tingueu en compte que podeu utilitzar la funció del mode de manteniment que amagarà totes les vostres fitxes, o podeu desactivar-les o eliminar-les completament però conservar el vostre compte per a un ús futur. Abans de tancar el vostre compte de manera permanent, cancel·leu i suprimiu les vostres fitxes i resoleu totes les transaccions.

Vendre a El Centre és un programa que permet als venedors posar a la venda els seus productes a https://www.elcentre.com


Vendre els teus articles

Obtindràs accés a un tauler de comerciant complet per gestionar tots els aspectes de la venda a El Centre, com ara gestionar el vostre compte de vendes, afegir informació del producte, fer actualitzacions d'inventari, gestionar comandes i gestionar usuaris.

Dependrà de la subscripció que trieu. Visiteu la secció de preus per a obtenir més informació.

El Centre t'avisa per correu electrònic quan reps una comanda. Podeu canviar la configuració de les notificacions a la configuració del vostre compte.

Sí. El nostre sistema permet als clients triar servei d'embalatge quan paguen, podeu configurar les opcions disponibles per a qualsevol article individual a la vostra pàgina de llista.


Preus i plans

El Centre ofereix diferents plans de venda per una quota de subscripció mensual, més tarifes de venda per article que el sistema de pagament es queda com a comissió, que varien segons les subscripcions. Visiteu la secció de preus per obtenir més informació.

No, no hi ha sorpreses!

Contacta'ns

Send us a message and we will get back to you soon!